Εθνικά θέματα

24-2-2005

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ κ. ΤΑΜΠΟ ΜΠΕΚΙ

2005-02-05 mpeki

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γεώργιος Σούρλας με την ιδιότητα του υπευθύνου των Ομάδων Φιλίας μεταξύ του Ελληνικού και των Κοινοβουλίων των άλλων χωρών κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής Κ. Τάμπο Μπέκι, τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία που παρέχει η χώρα του σε 100.000 και πλέον έλληνες.

Επίσης εκδήλωσε την επιθυμία για την προώθηση ακόμα περισσότερο των σχέσεων μεταξύ Ελλάδος - Νοτίου Αφρικής μέσα από την Διακομματική Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας της χώρας μας με την αντίστοιχη της Νοτίου Αφρικής.

Ο Πρόεδρος κ. Τάμπο Μπέκι προσκάλεσε την Ομάδα Φιλίας να επισκεφθεί την Νότιο Αφρική, γεγονός ιδιαίτερης σημασίας αφού θα δοθεί η δυνατότητα στους Έλληνες Βουλευτές να συναντηθούν και με τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1