13/12/2005

Ο κ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

 

Στη Βουλή έφερε με αναφορά του για τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοιν. Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλο ο κ. Σούρλας το αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας για προσλήψεις προσωπικού στο ΙΚΑ Βόλου και Ν. Ιωνίας.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας στο αίτημά τους αναφέρουν τα εξής:

«α) Στο Βόλο υπάρχουν 84 υπάλληλοι που από αυτούς οι 71 είναι υπάλληλοι Γραφείων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) και από αυτούς αναμένονται από 1/1/06 να φύγουν με σύνταξη επτά με οκτώ άτομα.
β) Στο τοπικό Υ/μα Ν. Ιωνίας που άρχισε να λειτουργεί με την προϋπόθεση ότι θα έρθουν 23 άτομα όπως είχε γίνει η προκήρυξη (αδιόριστοι του 1995), δυστυχώς όμως από τις 23 θέσεις ήρθαν στο ΙΚΑ μόνο 12 (κενές θέσεις 11).

Στο διαγωνισμό του 2004, δυστυχώς στο Βόλο και στη Ν.Ιωνία δεν προσλήφθηκε κανένας ενώ είχαμε επισημάνει στην τότε Διοίκηση ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό (αδιόριστοι 1995) δεν καλύφθηκαν όλες οι θέσεις.

Εμείς σαν Δ.Σ. παίρνοντας υπ' όψιν τις ανάγκες που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα δεν θέλουμε υπερβολικά νούμερα, πιστεύουμε 15 έως 20 θέσεις της κατηγορίας (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) θα είναι ένας σχετικά καλός αριθμός, για την ομαλή λειτουργία του ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας.

Επίσης ζητάμε να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις μετάθεσης συναδέλφων που ζητούν να έρθουν στο Βόλο».

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1