10-1-2008

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


Συνάντηση του Γ. Σούρλα με τους καθηγητές, τους εκπροσώπους των φοιτητών και των αποφοίτων του τμήματος Ειδικής Αγωγής, με θέμα την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων, πραγματοποιείται σήμερα στις 11π.μ. στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έπειτα από πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Ο κ. Σούρλας είχε επανειλημμένα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και κατόπιν πρωτοβουλιών που ανέλαβε, πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις τόσο στο τμήμα Ειδικής Αγωγής όσο και στο Υπουργείο Παιδείας με αποτέλεσμα να καταρτιστεί το σχετικό ΠΔ και να υπογραφεί από την πρώην υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου, η δημοσίευση του οποίου ανεστάλη μετά την αλλαγή Υπουργού.

Ο νέος Υπουργός, κ. Στυλανίδης, με τον οποίο συναντήθηκε ο κ. Σούρλας, συμφώνησε καταρχήν με την προώθηση του σχετικού διατάγματος και ζήτησε να έχει τις απόψεις των εμπλεκομένων.

Κατόπιν αυτού , ο κ. Σούρλας προκάλεσε τη σημερινή συνάντηση προκειμένου να μεταφέρει τις τελικές παρατηρήσεις των ενδιαφερομένων στον Υπουργό Παιδείας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να τακτοποιηθεί επιτέλους η πολύχρονη εκκρεμότητα για το θέμα της κατοχύρωσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του τμήματος της Ειδικής Αγωγής.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1