16/12/2008

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ


Άμεση και αποτελεσματική ήταν η παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Σούρλα προς τους αρμοδίους για αντιμετώπιση προβλημάτων του ανεγειρόμενου νέου διδακτηρίου που θα στεγάσει το 10ο Γυμνάσιο Βόλου.

Τα προβλήματα αυτά είχε θέσει υπόψη του αντιπροσωπεία τού Συλλόγου διδασκόντων του Σχολείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Μαθητικής Κοινότητας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στις 7/12/08.

Συγκεκριμένα:

1) Προσθήκη επιπλέον έκτασης στο οικόπεδο.
Ο Δήμαρχος Αισωνίας κ. Δημήτρης Καντόλας, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του, αποδέχθηκε πρότασή του να παραχωρήσει από το παρακείμενο δημοτικό οικόπεδο όση έκταση θα απαιτηθεί προκειμένου να αυξηθεί ο αύλειος χώρος και να καλυφθούν ικανοποιητικά οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας.

2) Αλλαγές στις εσωτερικές διαρρυθμίσεις του διδακτηρίου.
Μετά από παρέμβασή του στη Διοίκηση του ΟΣΚ έγιναν αποδεκτές οι αλλαγές στις εσωτερικές διαρρυθμίσεις του διδακτηρίου που με έγγραφό της είχε ζητήσει η Διεύθυνση του Σχολείου.

3) Επίσπευση αποπεράτωσης διδακτηρίου
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο της κατασκευαστικής εταιρείας «ΑΙΟΛΟΣ», αναδόχου της εργολαβίας, μετέφερε την πρόταση της Σχολικής Κοινότητας για να επισπευστούν οι εργασίες έτσι ώστε το διδακτήριο να παραδοθεί μέχρι το προσεχές φθινόπωρο, αίτημα για το οποίο έλαβε την υπόσχεση ότι θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1