4/5/2005

Παρέμβαση Γ. Σούρλα για τις ζημιές στο Πήλιο
Σύσκεψη για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων στον Αλμυρό

 

Με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Βουλής Κ. Σούρλα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της ΕΑΣ Αλμυρού, σύσκεψη για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων του Ν. Μαγνησίας. Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου κ. Ν. Πρίντζος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αλμυρού κ. Ν. Λάππας, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Γεωργίας της ΝΑΜ κ. Ζυγούρης, ο προϊστάμενος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της ΝΑΜ κ. Λαγουδάκης και οι πρόεδροι κτηνοτροφικών συλλόγων του Νομού.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον διοικητή των ΕΛΓΑ κ. Ν. Κατσαρό ζήτησε την άμεση αποστολή εκτιμητών-γεωπόνων προκειμένου να εκτιμήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Πήλιο και συγκεκριμένα στους Δήμους Ζαγοράς και Αρτέμιδας, από την ανεμοθύελλα της περασμένης Παρασκευής.

Ο κ. Σούρλας ζήτησε να προωθηθούν άμεσα, μετά τις εκτιμήσεις, οι προβλεπόμενες διαδικασίες προκειμένου να τύχουν των αποζημιώσεων οι πληγέντες παραγωγοί, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα που υφίστανται μετά την αφορία που σημειώθηκε σε καλλιέργειες, όπως αμυγδαλιές, κορομηλιές και άλλα οπωροφόρα δένδρα.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1