20/11/2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ - Α. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ


Στην εκπομπή του ASTRA με τον Δημήτρη Χαλά ο Γ. Σούρλας ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του κ. Σαμαρά ενόψει της επίσκεψής του την Κυριακή στο νομό Μαγνησίας. Ο κ. Σούρλας του μετέφερε την απαίτηση των οπαδών της Ν. Δ. η διεκδίκηση της ηγεσίας από τους υποψήφιους αρχηγούς να γίνει με ευπρέπεια, με προτάσεις για την ανάταξη του κόμματος και την ανάληψη πρωτοβουλιών, που με την διαφαινόμενη ανεπάρκεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έχει ανάγκη η χώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ακόμη ο κ. Σούρλας επεσήμανε ότι ορισμένοι υποστηρικτές των υποψηφίων αρχηγών έχουν χάσει κάθε μέτρο σοβαρότητας και υπευθυνότητας διαπληκτιζόμενοι στα τηλεοπτικά παράθυρα. Πρόκειται για φαινόμενα που δεν προσβάλλουν μόνο τους ίδιους αλλά και προκαλούν την αγανάκτηση των οπαδών και πλήττουν το κύρος του κόμματος. Σε κάθε περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές τραυματίζουν την συνοχή της παράταξης και υποβαθμίζουν την προσωπικότητα του μελλοντικού αρχηγού.

Σε ερώτηση ποιόν υποψήφιο θα υποστηρίξει ο κ. Σούρλας απάντησε ότι επιμένει στην αρχική του θέση και δεν πρόκειται να ανακοινώσει την προτίμησή του διότι εκτιμά ότι οι οπαδοί της Ν.Δ. δεν έχουν ανάγκη καθοδήγησης αλλά μπορούν να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν. Με την στάση του αυτή επεσήμανε μπορεί να συμβάλλει στην συνοχή και ενότητα του κόμματος τόσο κατά την περίοδο αυτή όσο και μετά την εκλογή του νέου αρχηγού.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1