14/4/2007

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ


Απαντώντας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας στις καταγγελίες των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ περί διαπλοκών έκανε την παρακάτω δήλωση.

Οδυνηρός, ανεύθυνος και επικίνδυνος είναι ο τρόπος που επέλεξε το τοπικό ΠΑΣΟΚ για να επιτεθεί εναντίον της μεγάλης παράταξης της Ν.Δ. Αναφέρεται αορίστως σε φαινόμενα διαπλοκής και αδιαφάνειας χωρίς όμως συγκεκριμένα στοιχεία.

Αν πράγματι υπάρχουν τέτοια στοιχεία επιβάλλεται άμεσα η δημοσιοποίησή τους. Διαφορετικά ο κάθε πολίτης δικαιούται να θεωρήσει ότι οι καταγγέλλοντες είναι απλοί συκοφάντες.

Όσον αφορά την άποψη ότι: «Τα (τοπικά) ΜΜΕ σωπαίνουν γιατί η Ν.Δ. έχει την δυνατότητα να επιβάλλει την σιωπή με το Υφυπουργό και τους βουλευτές της» αποτελεί βαρύτατη κατηγορία που άπτεται της λειτουργίας της Δημοκρατίας, στην οποία πρωτίστως οφείλουν να απαντήσουν τα ίδια τα ΜΜΕ.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά ούτε στις προθέσεις μου αλλά ούτε και στις δυνατότητες μου είναι να επιβάλλω τέτοιου είδους εκτροπές. Αν παρά ταύτα υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία παρεμβάσεων που με αφορούν ζητώ να δημοσιευθούν αμέσως.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1