18-10-2007

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής με την ιδιότητα του Προέδρου του Αντιναρκωτικού μετώπου, αναφερόμενος στο θάνατο των δύο νεαρών Βολιωτών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο θάνατος των δύο νεαρών συνανθρώπων μας θέτει κατά τραγικό τρόπο την έκταση του προβλήματος των ναρκωτικών και της ευθύνης της κοινωνίας. Τις ευθύνες όλων μας. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια εφησυχασμού, ολιγωρίας και αδιαφορίας μπροστά σε μια μάστιγα που αποδεκατίζει τη νεολαία μας και απονευρώνει το έθνος.

Το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν είναι μόνο υπόθεση των Διωκτικών Αρχών, που καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της, αλλά κυρίως καθενός από εμάς ξεχωριστά. Επιβάλλεται συστράτευση όλων για να βοηθήσουμε τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών να ξαναβρούν στο δρόμο της ζωής και της δημιουργίας και να ενημερώσουμε τους νέους για τους ολέθριους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση ναρκωτικών.

Το Αντιναρκωτικό μέτωπο εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια των δύο νέων και διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή όλων των πολιτών».

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1