12/2/2008

ΜΟΝΑΔΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΕΙΣ


Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Σούρλα, στο γραφείο της Διοικήτριας του Νοσοκομείου κ. Καρά στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας και του ΟΚΑΝΑ, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αποφασίστηκε από τις αρχές του προσεχούς Απριλίου η έναρξη λειτουργίας της μονάδας χορήγησης υποκατάστατων στο Νοσοκομείο Βόλου για εξαρτημένα άτομα.

Η μονάδα αυτή, δυναμικότητας 50 ατόμων, θα λειτουργεί σε ειδικό χώρο του Νοσοκομείου και θα παρέχει υπηρεσίες σε εξαρτημένα άτομα. Με τη λειτουργία της θα τεθεί τέρμα στην ταλαιπωρία των εξαρτημένων ατόμων που κατάγονται από τη Μαγνησία και έπρεπε να μετακινούνται πολλές φορές την εβδομάδα στη Λάρισα, ενώ θα μπορούν να ενταχθούν και άλλα άτομα τα οποία περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε λίστα αναμονής».

Ο κ. Σούρλας, με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Αντιναρκωτικού Μετώπου, ευχαρίστησε τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Καρά που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για τη λειτουργία της μονάδας καθώς και τους λοιπούς εκπροσώπους για την επίσπευση όλων των διαδικασιών για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1