Με την ιδιότητα του Προέδρου του Αντιναρκωτικού Μετώπου (Α.ΜΕ.) και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.) και Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Μετώπου ζήτησε από τον κ. Κακλαμάνη να αναπτύξει, μέσω της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή, ως προς την πρόληψη, την απεξάρτηση αλλά και την κοινωνική επανένταξη των χρηστών. Όπως τόνισε ο κ. Σούρλας κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί με την ανάπτυξη όλων των απαιτούμενων υποδομών σε όλους τους Δήμους της χώρας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις.
Ο κ. Κακλαμάνης αποδέχτηκε με ικανοποίηση την πρόταση αυτή και ανέφερε πως θα αγωνιστεί προς αυτή την κατεύθυνση όχι μόνο σε επίπεδο Δήμου Αθηναίων, όπου ήδη έχουν αναπτυχθεί σημαντικές υποδομές και πρωτοβουλίες, αλλά και πανελλαδικά σε συνεργασία με όλους τους Δημάρχους της χώρας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Αντιναρκωτικό Μέτωπο ενόψει της παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Σούρλας με την ιδιότητα του Προέδρου του Αντιναρκωτικού Μετώπου και τα μέλη του Δ.Σ. θα επισκεφθούν το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. τη Μονάδα Χορήγησης Υποκαταστάτων στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου στη συνέχεια θα διεξαχθεί ενημερωτική συζήτηση με τους θεραπευτές.
Το απόγευμα του Σαββάτου (20/06), στις 20:30 μ.μ. θα πραγματοποιήθει εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Α.ΜΕ. και τα Συνοικιακά Συμβούλια του Βόλου, στο Δημαρχείο του Βόλου.
Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 27/06 ο κ. Σούρλα και ο αντιπροέδρου του Α.ΜΕ., Κοινωνιολόγος κ. Β. Ντακούμης θα μιλήσουν σε εκδήλωση που διοργανώνει το Στρατόπεδο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ και το Α.ΜΕ. Το Σάββατο 28/06 και ώρα 20:30 μ.μ το «Ηome start» και το ΤΟ.ΣΥ.Ν Ν. Ιωνίας διοργανώνουν εκδήλωση στο Μεταξουργείο.
Τέλος την Κυριακή 29/06 στις 20:30 μ.μ. θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου στο Φυτόκο.