Μαγνησία

23/4/2009

Ο Γ. Σούρλας: Να μη διαταραχθεί η ενότητα για τους Μεσογειακούς Αγώνες


Είναι πλέον κοινή πεποίθηση ότι οι μεσογειακοί αγώνες αποτελούν την μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης υποδομών και προβολής της περιοχής μας και μάλιστα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης. Την δυνατότητα αυτή προσπαθούμε να την αξιοποιήσουμε πέρα και πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες, κομματικές σκοπιμότητες και άλλες επιδιώξεις. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν από καθυστερήσεις και αρρυθμίες προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με αίσθημα ευθύνης και τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Δυστυχώς αυτό το κλίμα που καλλιεργούμε για την έγκαιρη προετοιμασία και την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων ήρθε να διαταράξει κλιμάκιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ με επικεφαλής τη Βουλευτή κ. Σακοράφα.

Είναι προφανές ότι η ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει αντιληφθεί ότι η υπόθεση των μεσογειακών αγώνων δεν προσφέρεται για κομματική εκμετάλλευση. Είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να εντάξουν τους Μεσογειακούς Αγώνες σε μικροπολιτικές επιδιώξεις και προεκλογικές σκοπιμότητες και μάλιστα ενόψει των Ευρωεκλογών.

Δυστυχώς το τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ του οποίου το ενδιαφέρον και η προσπάθεια για τους Μεσογειακούς Αγώνες δεν αμφισβητούνται όχι μόνο δεν απέτρεψε την αποστολή κλιμακίου αλλά από την άλλη στήριξε τις παρεμβάσεις που μπορεί να διαταράξουν την ενότητα και την συνεργασία όλων των δυνάμεων για την επιτυχή έκβαση του μεγάλου εγχειρήματος.

Ελπίζουμε ότι παρόμοια φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν. Πρέπει να καταστεί σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι εκπρόσωποι των πολιτών στο Κοινοβούλιο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στους άλλους φορείς της Μαγνησίας, είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες αποτελεσματικά.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1