Μαγνησία

12/8/2009

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΣΤΗ ΓΑΤΖΕΑ


Δεν θα καταργηθεί η στάθμευση του τρένου του Πηλίου στον Σταθμό της Γατζέας. Αυτό ανακοίνωσε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Σούρλα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΕΝΟΣΕ Π. Καλογιάννης.

Ο κ. Σούρλας εξέφρασε τόσο τις προσωπικές του απόψεις όσο και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κένταυρος και του Συλλόγου ερασιτεχνών Αλιέων Γατζέας που με σχετικό υπόμνημά τους θεωρούν άδικη και επιζήμια για την περιοχή τους την κατάργηση της στάθμευσης του τρένου στην Κάτω Γατζέα που χρονολογείται από το 1903.

Συγκεκριμένα στην απόφασή του ο κ. Καλογιάννης απευθυνόμενος στο γραφείο προσωπικού αμαξοστοιχιών Βόλου αναφέρει ότι: «αναστέλλεται η με αριθμ. πρωτ. 5858/04-08-2009 απόφασή μας περί κατάργησης στάθμευσης στο Σταθμό Γατζέα, καθόσον μετά από τις σχετικές διαβεβαιώσεις και συνεννοήσεις με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς μας γνωστοποιήθηκε ότι θα προβούν άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για τις βελτιώσεις, την ανακατασκευή και εκσυγχρονισμό της υποδομής του εν λόγω Σταθμού».

Ο κ. Σούρλας θα συναντηθεί σύντομα με τον κ. Καλογιάννη προκειμένου να συζητήσουν για τις προϋποθέσεις που πρέπει να εξασφαλιστούν έτσι ώστε το παραδοσιακό και «διατηρητέο» τρενάκι Πηλίου να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1