Μαγνησία

18/3/2009

Ο Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ-ΠΟΥΡΙ


Σχετικά με την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μαγνησίας, για ανάκληση προηγούμενης απόφασής του που αφορούσε στη σύνταξη μελέτης του οδικού έργου Κεραμιδίου – Πουρίου ο κ. Σούρλας έκανε την παρακάτω δήλωση:

- Με έκπληξη πληροφορήθηκα την εμμονή του Νομάρχη Μαγνησίας και της πλειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου να ανακαλέσει προηγούμενη απόφασή του που αφορούσε στη σύνταξη μελέτης του οδικού έργου Κεραμιδίου – Πουρίου.

- Πρόκειται πράγματι για αντιφατικές και επιζήμιες για τον τόπο συμπεριφορές για ένα έργο ζωής για το οποίο δώσαμε όλοι μαζί αγώνες και με το οποίο το Ανατολικό Πήλιο θα έβγαινε από την απομόνωση. Ήταν ένα όραμα των κατοίκων της περιοχής και είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες τους και η απογοήτευσή τους μετά την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

- Να σημειωθεί μάλιστα ότι το έργο αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα στο Περιφερειακό Συμβούλιο το 2007 στο οποίο συμμετείχε και ο σημερινός Νομάρχης.

- Είναι και επιζήμια η απόφαση γιατί η πίστωση που είχε εγκριθεί για το συγκεκριμένο έργο, για τη σύνταξη δηλαδή μελέτης, και που θα διατίθετο από πρόγραμμα Περιφέρειας Θεσσαλίας εφόσον δεν εκτελεστεί το έργο, θα διατεθεί για έργα άλλων Νομών.

Και καταλήγοντας ο κ. Σούρλας τόνισε:

- Τα στοιχεία αυτά επιβάλλουν όχι μόνο να αναθεωρήσουν άμεσα την απόφασή τους οι υπεύθυνοι αλλά και να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας και πάλι έτσι ώστε, το ζωτικό αυτό έργο για το Πήλιο να γίνει πραγματικότητα.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1