Μαγνησία

25-8-2004

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΩΠΗΛΑΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΛΑ


Ο Γ. Σούρλας με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητά από τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Πολιτισμού κ. Κ. Καραμανλή να δημιουργηθεί σύγχρονο κωπηλατήριο στον ταμιευτήρα της Κάρλας.

Ο κ. Σούρλας αναφέρει στην ερώτησή του:

Η επανασύσταση της λίμνης Κάρλας (ταμιευτήρας), η διάκριση στην ιστιοπλοΐα και κωπηλασία αθλητών από την Μαγνησία με κορυφαία αυτή των Ολυμπιονικών Βασίλη Πολύμερου και Νίκου Σκιαθίτη υπαγορεύουν την οργάνωση ενός σύγχρονου κωπηλατηρίου στην περιοχή.

Η μετάβαση αθλητών στα Γιάννενα και την Καστοριά για να προπονηθούν είναι επίπονη, δαπανηρή και αποτρεπτική για προσέλκυση νέων στα αθλήματα αυτά.

Η επανασύσταση της λίμνης Κάρλας προσφέρεται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κωπηλατηρίου γι' αυτό επιτακτική προβάλλει η ανάγκη παράλληλα με την ολοκλήρωση των έργων του ταμιευτήρα να προωθηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για το κωπηλατήριο. Με δεδομένο το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τον Αθλητισμό και την στήριξη κάθε προσπάθειας προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται η θετική ανταπόκριση, καταλήγει ο κ. Σούρλας στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1