Μαγνησία

13/5/2008

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ


Χθες το πρωί ξεκίνησε η λειτουργία του προγράμματος του ΛΑΕΚ «Υπάλληλοι Χώρου Εστίασης» που υλοποιείται μέσω του ΚΕΚ-ΟΑΕΔ Βόλου στο Δήμο Αγριάς.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Σούρλας, με πρωτοβουλία του οποίου αποφασίστηκε η λειτουργία του συγκεκριμένου προγράμματος, επ' ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι το δεύτερο πρόγραμμα που ο ΟΑΕΔ υλοποιεί σε εκτός Βόλου περιοχές μετά από το πρόγραμμα σεμιναρίου πέτρας που άρχισε η λειτουργία του στη Συκή τον περασμένο Μάρτιο.

Η πραγματοποίηση και των δύο αυτών σεμιναρίων είχε προταθεί σε ημερίδα, που ύστερα από πρότασή μου, είχε γίνει στο Νεοχώρι Πηλίου το Σεπτέμβριο του 2006».

Και καταλήγοντας ο κ. Σούρλας τόνισε:

«Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συντελεστές του προγράμματος, εκπροσώπους του ΟΑΕΔ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και της Δημοτικής Αρχής Αγριάς και να ευχηθώ στους σπουδαστές κάθε επιτυχία.

Θα ήθελα επίσης να δηλώσω ότι, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και την Τ.Α., θα επιδιώξω να λειτουργήσουν και άλλα παρόμοια προγράμματα σε αποκεντρωμένες περιοχές του Νομού».

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1