Μαγνησία

21-2-2005

Ο Γ. Σούρλας για την παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Σούρλας για τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Επικοινωνιών στην οποία περιλαμβάνεται διαμαρτυρία που υπογράφουν εκατοντάδες κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής Αναλήψεως Βόλου για την παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της ιδιωτικής εταιρείας VODAFONE-PANAFON στη συμβολή των οδών Αναλήψεως με Κ. Καρτάλη.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα το γεγονός ότι «η κεραία αυτή εγκαταστάθηκε και λειτουργεί μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή στην καρδιά της πόλης του Βόλου, περιστοιχισμένη από πολυκατοικίες, όπου διαμένουν εκατοντάδες οικογένειες, σε απόσταση λίγων μέτρων από το 3ο Ενιαίο Λύκειο, το 3ο Γυμνάσιο Βόλου, το Εσπερινό Λύκειο Βόλου, από τις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, από δύο φροντιστήρια ξένων γλωσσών, από το κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος καθώς και το κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν. Μαγνησίας».

Και καταλήγουν στην έγγραφη διαμαρτυρία τους οι ενδιαφερόμενοι:
«Για τους λόγους αυτούς και δεδομένου ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά άμεσα χιλιάδες κατοίκους της περιοχής, με την παρούσα ζητούμε:

  • Τις άμεσες ενέργειές σας για την απομάκρυνση της κεραίας στην οδό Αναλήψεως με Κ. Καρτάλη αρ. 244.
  • Την λήψη πρωτοβουλιών, ώστε το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο για τις κεραίες να περιλάβει τις προτάσεις του Συνηγόρου του Πολίτη.
  • Την παρέμβασή σας προς τη ΔΕΗ, προκειμένου να εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες και να κοπεί η παράνομη ηλεκτροδότηση στην πολυκατοικία που εγκαταστάθηκε η κεραία.
  • Την στήριξη όλων των ενεργειών μας για την απομάκρυνση της κεραίας».
FacebookTwitter

01-9999ff

footer1