Μαγνησία

1/4/2005

Ο κ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ


Μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Μ. Κεφαλλογιάννη κατά την οποία συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν στα προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Βορείων Σποράδων με κυρίαρχο εκείνο του συγκοινωνιακού αποκλεισμού της Αλοννήσου, ο κ. Σούρλας, ο οποίος συμμετείχε στην σύσκεψη έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

-Εκφράζω την ικανοποίησή μου διότι αναδείχθηκαν τα συγκοινωνιακά προβλήματα των νησιών μας και διότι οι αποφάσεις που λήφθηκαν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

- Επιβάλλεται η επαγρύπνηση όλων των φορέων του Νομού για την υλοποίηση των μέτρων που ανακοινώθηκαν. Παράλληλα επιβάλλεται να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής των λιμανιών(π.χ. Λουτράκι - Γλώσσα) ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη προσέγγιση των πλοίων.

Και τελειώνοντας ο κ. Σούρλας τόνισε:
- Προσωπικά θα βρίσκομαι, όπως πάντοτε, κοντά στους κατοίκους των νησιών μας για να βοηθήσω στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα παρουσιάζονται με σκοπό οι Βόρειες Σποράδες να πάρουν την θέση στην ανάπτυξη που τους αξίζει και να προσφέρουν στην τοπική και εθνική οικονομία.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1