Μαγνησία

31-5-2007

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Δημοπρατείται εντός των προσεχών ημερών η μελέτη για την κατασκευή Μεγάρου το οποίο θα στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Το κτίριο θα είναι συνολικής επιφανείας 5.200 τ.μ. υπέργειων και υπόγειων χώρων ενώ θα ανεγερθεί σε οικοπεδική έκταση 3.800 περίπου τ.μ. στη Ν. Ιωνία Βόλου η οποία παραχωρήθηκε από τον Δήμο.

Το έργο θα υλοποιηθεί μέσω της κτηματικής εταιρείας του Δημοσίου και έχει με παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Σούρλα εξασφαλισθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση η οποία ανέρχεται στο ποσό των 12 εκατομμυρίων Ευρώ.

Ο Γ. Σούρλας που επί μακρόν ασχολείται με την αντιμετώπιση του προβλήματος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή τονίζοντας ότι επιτέλους οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας που σήμερα είναι διάσπαρτες και στεγάζονται σε χώρους ανεπαρκείς που δεν πληρούν στοιχειωδώς τις απαραίτητες προϋποθέσεις αποκτούν νέο κτίριο και εξασφαλίζονται σύγχρονες συνθήκες εργασίας για τους 350 περίπου αστυνομικούς αλλά και με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούνται χιλιάδες συναλλασσόμενοι πολίτες.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1