Μαγνησία

3-7-2009

Αντιπροσωπεία της Βουλής στην Πεσκάρα της Ιταλίας


Αντιπροσωπεία της Βουλής με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γ. Σούρλα και συμμετέχοντες τους βουλευτές κ.κ. Κ. Αγοραστό και Κ. Καρτάλη, μετέβη σήμερα στην Πεσκάρα της Ιταλίας προκειμένου να παρευρεθεί στην παράδοση της σημαίας των Μεσογειακών Αγώνων εν όψει της διεξαγωγής τους στον Βόλο το 2013.

Ο κ. Σούρλας δήλωσε ότι η Βουλή στηρίζει την προσπάθεια και θα συμβάλει στην επιτυχή διεξαγωγή των Αγώνων, δεδομένου ότι η διοργάνωση δεν αποτελεί μόνο υπόθεση του Βόλου και της Λάρισας, αλλά αφορά όλη την Ελλάδα.

«Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη σύσταση της επιτροπής μεσογειακών αγώνων και τις απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις εξασφαλίζεται η προώθηση όλων των διαδικασιών για την άρτια προετοιμασία και διεκπεραίωση του εγχειρήματος» τόνισε ο κ. Σούρλας και συνέχισε : «Με τη διεξαγωγή των αγώνων στη Μαγνησία δεν θα επιτύχουμε μόνο την προβολή της περιοχής, αλλά και έργα υποδομής, τα οποία θα αξιοποιηθούν και μετά το πέρας της διοργάνωσης. Προς αυτή την κατεύθυνση, προβάλλει επιτακτική η ανάγκη συνεργασίας όλων των πολιτικών δυνάμεων και των φορέων».

Τέλος, ο κ. Σούρλας ανακοίνωσε ότι θα εκπροσωπήσει τη Βουλή κατά την τελετή άφιξης της σημαίας, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη στο Βόλο.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1