Μαγνησία

21/8/2010

Έκτακτη σύγκλιση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ζητά ο Γ. Σούρλας


Την έκτακτη σύγκλιση της Νομαρχιακής Επιτροπής ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δ. Κολυδρίνη ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας για να συζητηθούν θέματα που αφορούν στις επικείμενες εκλογές, ώστε να διασφαλιστεί η ενότητα της παράταξης και να επιτευχθούν νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται και οι προοπτικές που διαγράφονται προς το παρόν, σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, προκαλούν δικαιολογημένα έντονη ανησυχία. Το ενδεχόμενο διασπαστικών κινήσεων ή καθόδου στις εκλογές δύο ή και περισσοτέρων συνδυασμών είναι προφανές ότι θα έχει επιπτώσεις δυσμενείς στο εκλογικό αποτέλεσμα. Πέρα όμως από αυτό θα προκαλέσει τραυματισμό στην ενότητα της παράταξης με απρόβλεπτες συνέπειες. Άλλωστε, είναι γνωστές οι επιπτώσεις από τις προηγούμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης τόσο στον Δήμο Βόλου όσο και στην Νομαρχία.

Προκειμένου να προληφθούν δυσάρεστες εξελίξεις και να διασφαλιστεί η ενότητα της παράταξής μας, προτείνω να συνέλθει εκτάκτως η Νομαρχιακή Επιτροπή. Εκεί θα δοθεί η δυνατότητα ενημέρωσης από όσους έχουν την ευθύνη χειρισμού αυτών των θεμάτων, να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και των προτάσεων που έγιναν τόσο για τον Δήμο Βόλου όσο και για την Περιφέρεια και όποιες άλλες σκέψεις και προτάσεις προκειμένου να επιτευχθεί νικηφόρο αποτέλεσμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1