Μαγνησία

19/3/2009

Απάντηση Γ. Σούρλα προς τον Νομάρχη Μαγνησίας


Σεβόμενος τους πολίτες, είναι δύσκολο να απαντήσω σε μία διχασμένη πολιτικά προσωπικότητα, όπως αυτή του Νομάρχη Μαγνησίας, που άλλα συναποφασίζει για τον δρόμο Κεραμίδι-Πουρί (στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου) και άλλα υποστηρίζει στη συνέχεια.

Είναι προφανές ότι το πολιτικό του παραλήρημα τον οδήγησε στο να αμφισβητήσει την εκ μέρους μου προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και της διαφάνειας, αιτίαση για την οποία βάσιμα διεκδικεί την πρωτοτυπία, αφού είναι μέχρι σήμερα ο μόνος που το έπραξε κατά τη μακρά κοινοβουλευτική μου πορεία.

Και βέβαια, αναμενόμενο ήταν, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, να αποδίδει τις προσπάθειες για το καλό του τόπου σε ψηφοθηρικούς λόγους και να εντάσσει όσους διαφωνούν μαζί του και εκφράζουν με παρρησία την άποψή τους για την ορθότητα των αποφάσεών του στην κατηγορία των ανθρώπων που υποκινούνται από ιδιοτελείς επιδιώξεις.

Φαίνεται μάλιστα ότι έχει χάσει το μέτρο του χρόνου και την επαφή με τις πολιτικές εξελίξεις, γιατί στις Ευρωεκλογές δεν ψηφίζονται βουλευτές του εθνικού κοινοβουλίου, αλλά Ευρωβουλευτές.

link go16x16 Ο Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ-ΠΟΥΡΙ

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1