Μαγνησία

13/8/2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ


Τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Σούρλα επισκέφθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων του νομού και εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους είτε αυτά απορρέουν από το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο είτε από συνεργασία με τα δημοτικά συμβούλια.

Ο κ. Σούρλας επεσήμανε ότι είναι σημαντικός ο ρόλος που καλούνται να διαδραματίσουν τα συμβούλια και μάλιστα μετά τον Καποδίστρια που καταργήθηκαν πολλές κοινότητες και έτσι προέκυψαν πολλά προβλήματα εκπροσώπησης και παραμονής των κατοίκων.

Ο κ. Σούρλας αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν αφού είναι σε άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και γνώστες των προβλημάτων, τόνισε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους.

Πρότεινε να πραγματοποιηθεί μία ημερίδα με όλα τα μέλη των τοπικών συμβουλίων τα οποία υπερβαίνουν τα 300 όπου θα συζητηθούν το σύνολο των προβλημάτων και οι προοπτικές που διαγράφονται και μάλιστα εν όψει του Καποδίστρια Β΄, πρόταση την οποία έκαναν αποδεκτή.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1