Μαγνησία

19/7/2008

Δήλωση – Απάντηση του Γ. Σούρλα στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ


Αν και είναι ανάξια απάντησης τα όσα ανακοίνωσε η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για την παράταξή μου και εμένα προσωπικά σχετικά με τους Μεσογειακούς Αγώνες, επειδή τιμώ και εκτιμώ τους πολίτες του χώρου αυτού, απευθύνομαι σε αυτούς για να τους επισημάνω:

1) Τους εκθέτουν οι εκπρόσωποι τους όταν χρησιμοποιούν αυτό το χυδαίο, υβριστικό και έντονο ψυχοπαθητικό ύφος απευθυνόμενοι σε πολιτικούς τους αντιπάλους και μάλιστα συμπολίτες

2) Δεν μπορούν να τους εκφράσουν αφού είτε δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν τι ακριβώς ελέχθη κατά την παρέμβασή μου είτε η κακοήθεια τους και η πολιτική τους διαστροφή τους υπαγόρεψε να κατασκευάσουν μυθεύματα για να εξαπολύσουν επιθέσεις

Τονίζω λοιπόν σε όλους τους Μαγνησιώτες και ιδιαίτερα στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ότι δεν κατήγγειλα κανένα κυβερνητικό στέλεχος, ούτε μέλος της Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων για κατάχρηση και πως μπορούσε αυτό να γίνει αφού ακόμη δεν ξεκίνησε κανένα έργο.

Επισήμανα απλά ότι δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν τα όργια των καταχρήσεων και υπερβάσεων των προϋπολογισμών των Ολυμπιακών έργων, με τις διαδικασίες αναθέσεων και με αλλά τερτίπια, και ότι προσωπικά θα αντιδράσω έντονά εάν αυτό συμβεί.

Είναι προφανές ότι αυτή αναφορά μου στο αμαρτωλό παρελθόν τους ενόχλησε.! Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι οι πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να προλαμβάνουν και να αποτρέπουν, πράγμα το οποίο ουδέποτε έπραξαν.

Δυστυχώς παραμένουν στο φαύλο και αμαρτωλό παρελθόν τους με νοοτροπίες και συμπεριφορές που δεν τους επιτρέπουν όχι μόνο να ασκήσουν κυβερνητική εξουσία αλλά ούτε και τον ρόλο τους ως Αντιπολίτευση.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1