Μαγνησία

11/2/2007

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ


Επανήλθε και πάλι στο θέμα του ενδεχόμενου κατάργησης του Υποκαταστήματος της Τραπέζης Ελλάδος στο Βόλο ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Σούρλας για το οποίο είχε κάνει σχετική παρέμβαση τον περασμένο Ιούλιο όταν είχε ανακύψει για πρώτη φορά.

Ο Σύλλογος των υπαλλήλων της Τραπέζης με επιστολή του στο κ. Σούρλα εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την τύχη του Υποκαταστήματος.

Απαντώντας στην επιστολή των εργαζομένων ο κ. Σούρλας τους ενημέρωσε ότι πριν από λίγες μέρες είχε συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Γκαργκάνα στον οποίο έθεσε το θέμα, επαναφέροντας το αίτημά του να συνεχιστεί η λειτουργία του Υποκαταστήματος Βόλου καθ' όσον:

  • Πρόκειται για Υποκατάστημα ιστορικό το οποίο λειτουργεί από το 1935 με πολλαπλές δραστηριότητες και σημαντική προσφορά.
  • Μια τέτοια απόφαση αν υλοποιηθεί θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα κοινωνικό και οικονομικό στην πόλη του Βόλου και την περιοχή της Μαγνησίας γενικότερα. Πλήγμα για τους εργαζομένους και για την τοπική οικονομία λαμβάνοντας υπόψη τον αρνητικό αντίκτυπο που θα έχει το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Κεντρικής Τράπεζας.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Σούρλας ζήτησε από τον κ. Γκαργκάνα να ασκήσει όλη του την επιρροή για να αποκλειστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Διοικητής της Τράπεζας δήλωσε ότι θα λάβει σοβαρά υπόψην του την πρόταση του κ. Σούρλα.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1