Μαγνησία

31/8/2007

Ο Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ


Το Ταχυδρομικό Ταμιευτηρίο Βόλου επισκέφθηκε ο Γ. Σούρλας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της καταβολής των οικονομικών ενισχύσεων στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στο Πήλιο και τη Σκιάθο. Ενημερώθηκε από την Διευθύντρια και διαπίστωσε ότι παρά την μεγάλη προσέλευση των πολιτών η εξυπηρέτηση γίνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Ωστόσο όμως για την ταχύτερη διεκπεραίωση των πολιτών, επικοινώνησε με τον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας κ. Μηλιάκο από τον οποίο ζήτησε η καταβολή των 3.000 € αλλά και των άλλων ενισχύσεων να γίνονται και από τα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας.

Με ικανοποίηση δέχτηκαν την παρουσία του κ. Σούρλα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οι πολίτες των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και τον ευχαρίστησαν γιατί από τις πρώτες ώρες που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές βρέθηκε κοντά τους και τους επισκέφθηκε πολλές φορές στην συνέχεια.

Ιδιαίτερα μάλιστα τον ευχαρίστησαν για τις παρεμβάσεις του στους κυβερνητικούς παράγοντες προκειμένου να ενταχθούν οι πυρόπληκτοι στο ίδιο καθεστώς στήριξης με τους νομούς της Πελοποννήσου και της Εύβοιας. Ιδιαίτερα τον ευχαρίστησαν γιατί, με ανακοίνωσή του, τους ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν και για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να πάρουν τις αποζημιώσεις τους.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1