Μαγνησία

23/4/2007

ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ – ΑΛΜΥΡΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΣΤΟ Ν. ΔΕΛΤΑ


Την συνοικία του Ν. Δέλτα της Ν. Ιωνίας και συγκεκριμένα τον χώρο που υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τις φορτοεκφορτώσεις του ΟΣΕ επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γεώργιος Σούρλας συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Παύλο Μαβίδη.

Μετά την ενημέρωση από την εκπρόσωπο του Συλλόγου της περιοχής κ. Σκαρίμπα για την έκταση του προβλήματος και τις δυσμενείς συνθήκες που δημιουργούνται, ο κ. Σούρλας δήλωσε ότι η λύση του προβλήματος βρίσκεται στην αποφασισθείσα σιδηροδρομική σύνδεση της Χαλυβουργίας έτσι ώστε να μη χρειάζεται το κέντρο μεταφόρτωσης που λειτουργεί σήμερα στο νέο Δέλτα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση επικοινώνησε με τη Διοίκηση του ΟΣΕ και προγραμματίστηκε άφιξη στο Νομό του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Μαγκαντάση και συνεργατών του για να ανακοινώσει τον προγραμματισμό του ΟΣΕ για τη μεταφορά της σιδηροδρομικής γραμμής που διασχίζει τη Ν. Ιωνία και για την αντιμετώπιση του προβλήματος του Δέλτα.

Η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 28 Απριλίου στο Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας.

Την ίδια μέρα, πρότεινε ο κ. Σούρλας και έγινε αποδεκτό, να επισκεφτεί τον Αλμυρό το κλιμάκιο του ΟΣΕ προκειμένου να προβεί σε ενημέρωση για τη σιδηροδρομική σύνδεση με την ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1