Μαγνησία

27/4/2006

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζομένων των ΔΟΥ Ν. Μαγνησίας, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γ. Σούρλα και του έθεσε υπ΄όψιν του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησε την συμπαράστασή του για την επίλυσή τους και συγκεκριμένα:

1. Να ακυρωθεί ο κοινοποιηθείς Πίνακας με τις Κενές Οργανικές θέσεις των Υπηρεσιών του κλάδου για το 2006 με τη σημερινή του μορφή καθόσον έχει συνταχθεί παράτυπα και παράνομα και δημιουργεί σωρεία σοβαροτάτων προβλημάτων.

2. Να τροποποιηθεί και να καταρτιστεί έτσι ώστε με τη νέα του μορφή να αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί το πρόβλημα των πλασματικών πλεονασμάτων, που δημιουργήθηκε με τη σημερινή του μορφή στους Νομούς, όπου λειτουργούν οι 4 Υποδιευθύνσεις και το 1 Τμήμα Ελέγχων της ΥΠ.Ε.Ε για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι.

3. Η οποιαδήποτε τροποποίησή του να οφείλεται και να προέρχεται από ανακαθορισμό των Οργανικών θέσεων του κλάδου, που βασίστηκε σε εμφανή, τεκμηριωμένα και αντικειμενικά κριτήρια και προπάντων, να προβλέπεται από Υπουργική Απόφαση δημοσιευμένη στο ΦΕΚ.

4. Μέχρι την τροποποίηση και την εκ νέου κατάρτισή του να μην ληφθεί υπ΄όψιν για τη διενέργεια μεταθέσεων το καλοκαίρι του 2006 για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του κλάδου, επειδή εμφανίζει πλασματικά ελλείμματα και πλεονάσματα, που δημιουργούν κινδύνους μαζικών μεταθέσεων από Νομούς με πλεονάσματα, σε όμορους και μη όμορους Νομούς με ελλείμματα.

Μετά την ενημέρωση αυτή ο κ. Σούρλας χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματά τους και επικοινώνησε με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και καθορίστηκε συνάντηση του Δ.Σ του Συλλόγου την προσεχή Τρίτη 2/5/2006 στο Υπουργείο.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1