Μαγνησία

17/01/2006

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: Καλά τα νέα για το ΤΑΕ


Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο κ. Σούρλας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στο σύνολο των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την γνωστή απάτη εις βάρος των ασφαλισμένων του ΤΑΕ Βόλου μετά την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο.

Δίδεται έτσι λύση στο πρόβλημα της θεώρησης των βιβλιαρίων Υγείας, της χορήγησης φορολογικής ενημερότητας και της χορήγησης συντάξεων.

Πέραν αυτών ο κ. Σούρλας ζήτησε να καταβληθούν με νομοθετική ρύθμιση στο Ταμείο από την πολιτεία τα ποσά που υπεξαιρέθηκαν και να μην επιβαρυνθούν οι ασφαλισμένοι που υπήρξαν τα αθώα θύματα της υπόθεσης. Και αυτό μάλιστα να γίνει μετά την ολοκλήρωση, όχι της δικαστικής- που είναι χρονοβόρος- αλλά της διοικητικής έρευνας.

Τέλος ο κ. Σούρλας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Π. Παναγιωτόπουλο που αποδέχθηκε αμέσως το αίτημα του για την πραγματοποίηση αυτής της σύσκεψης.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1