Μαγνησία

27/10/2006

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας έκανε την παρακάτω δήλωση:

Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν ελάχιστες ώρες από την έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων για να εκδηλωθεί το πρώτο κρούσμα κομματικής τρομοκρατίας. Όπως καταγγέλλουν τρεις μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν συνεχώς 17 και πλέον έτη στο Ινστιτούτο Προστασίας Φυτών με υπηρεσιακή απόσπαση, ο γεωπόνος κ. Σπ. Βλειώρας του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Βόλου, το πρωί της Δευτέρας, επομένης των εκλογών, επικοινώνησε μαζί τους και τους ανήγγειλε ότι θα ζητήσει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να μετακινηθούν στην Υπηρεσία του, όπου και αυτοί οργανικά ανήκουν. Επισημαίνουν μάλιστα, αναστατωμένοι, ότι η ενέργεια αυτή συνιστά εκβιασμό και, αν πραγματοποιηθεί παρά την θέλησή τους, θα τους εξαναγκάσει να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους από την υπηρεσία.

Το γεγονός ότι:
1. δεν είχε τεθεί θέμα μετακίνησης των υπαλλήλων κατά την διάρκεια των 17 ετών που υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία.
2. η ενέργεια αυτή δεν έγινε από το Προϊστάμενο της υπηρεσίας, κατά νόμο αρμόδιο, αλλά από τον κ. Σπ. Βλειώρα.
3. έγινε λίγες ώρες μετά την εκλογή του κ. Παπατόλια
τεκμηριώνει την εκδοχή ότι συνιστά κομματική τρομοκρατία και σηματοδοτεί εξελίξεις με εντάσεις υπηρεσιακές και πολιτικές τις οποίες προσωπικά απεύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι δεν τις επιθυμεί και η νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1