Μαγνησία

16-1-2008

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ


Το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας για την σύνδεση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με 5 αεροδρόμια της Γερμανίας- Αυστρίας, προώθησε μέσω της Βουλής στα αρμόδια Υπουργεία ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας.

Στο υπόμνημα της η Ένωση Ξενοδόχων, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας στην προσπάθεια στήριξης της σύνδεσης του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με αεροδρόμια της Γερμανίας- Αυστρίας να ενεργοποιήσει τους φορείς να συνδράμουν στην κατεύθυνση προβολής αυτής της αεροπορικής σύνδεσης.

Τα οφέλη τα οποία θα προκύψουν αφενός ξεπερνούν τα όρια της στήριξης της τουριστικής προοπτικής τον Νομού και προσδίδουν στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου πρωταγωνιστικό ρόλο στις αερομεταφορές στην Κεντρική Ελλάδα και αφετέρου βγάζουν από την αεροπορική απομόνωση την χερσαία πτήση δημιουργώντας δυνατότητα πρόσβασης από ευρύ κοινό και όχι κάτω από την καθοδήγηση ενός τουριστικού οργανισμού.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας έχει καταθέσει έκτακτο πρόγραμμα προβολής του ΕΟΤ και ζητάει την έγκριση του ενώ συγχρόνως με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προσπαθεί να ενεργοποιήσει τους φορείς για να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

Παρακαλούμε πολύ να βάλετε όλες σας τις δυνάμεις προκειμένου να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια σύνδεσης γραμμής ώστε να εξασφαλιστούν οι πόροι για τη προβολή εξασφαλίζοντας συγχρόνως και τις καλύτερες προοπτικές τόσο για τη Θεσσαλία αλλά και για ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα».

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1