Μαγνησία

2-10-2007

ΣΥΖΗΤΗΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΡΓΩ»

 2007-10-02 proedros-georgias


«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουν την άφιξη της "Αργούς" στο λιμάνι του Πότιν» αυτό τόνισε στον Αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Σούρλα ο Πρόεδρος της Γεωργίας Mikheil Saakashvili (Μιχαήλ Σαακασβίλι) κατά την συνάντησή τους στη Βουλή, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Χώρα μας.

Ο πρώην Δήμαρχος του Βακούμι που συνόδευε τον Πρόεδρο, ανέφερε ότι εκτός από το άγαλμα που δεσπόζει σήμερα στο κέντρο της πόλης και απεικονίζει την Μήδεια να κρατά το χρυσόμαλλο δέρας, αποφασίσθηκε η ανέγερση τουριστικού συγκροτήματος σε λόφο της περιοχής με το σχήμα της «Αργούς» και αυτό θα είναι ορατό από πολύ μεγάλες αποστάσεις πρόσθεσε ο κ. Σαακασβίλι.

Ακόμη συζητήθηκε η πραγματοποίηση Διεθνών Συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και την Γεωργία για την ανάδειξη του μεγάλου αυτού ιστορικού γεγονότος, που άνοιξε νέους ορίζοντες στο εμπόριο και τον πολιτισμό, όχι μόνο για την Ελλάδα και την Γεωργία αλλά και για όλο τον κόσμο. «Περισσότερα θα έχουμε την δυνατότητα να πούμε και να δείτε κατά την επίσκεψη σας στη Γεωργία είπε ο Πρόεδρος της Γεωργίας στον κ. Σούρλα».

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1