Μαγνησία

18/07/2008

Παρεμβάσεις Γ. Σούρλα για την Αργώ

 

Αντί πάσης θυσίας η Αργώ πρέπει να συνεχίσει το προγραμματισμένο ταξίδι της. Αυτό δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας και τόνισε ότι δεν είναι ώρα σκληρών αντιπαραθέσεων και απόδοσης ευθυνών αλλά είναι ώρα για συνεργασία προκειμένου να βρεθεί λύση ώστε να συνεχιστεί το ταξίδι της Αργούς.

Προς την κατεύθυνση αυτή ο κ. Σούρλας είχε αλλεπάλληλες επαφές με τους συναρμόδιους υπουργούς. Και παρά το γεγονός ότι τόσο ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκης όσο και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε. Μειμαράκης του απάντησαν ότι δεν υπάρχει σκάφος του Λιμενικού ή του Πολεμικού Ναυτικού που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πληρώματος και του συνοδευτικού προσωπικού της Αργούς, ο κ. Σούρλας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης.

Πρόκειται για ένα θέμα εθνικής σημασίας και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ναυαγήσει. Άλλωστε αυτή είναι και η επιθυμία των σύγχρονων Αργοναυτών, τους οποίους ο κ. Σούρλας συνεχάρη για την στάση τους αυτή, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Κούρτη.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1