Προεκλογικά

24/10/2009

Ο Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ


- Μια βδομάδα πριν από την ημερομηνία διενέργειας των εκλογών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής αυτών που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος.

Την επισήμανση αυτή κάνει ο Γ. Σούρλας σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Ν.Δ.

- Κατά αυτόν τον τρόπο, τονίζει, και η δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αυτή τη διαδικασία δίδεται σε όσους το επιθυμούν αλλά και διασφαλίζεται περισσότερο το κύρος και το αδιάβλητο της εκλογής.

Για τους παραπάνω λόγους προτείνει να επανεξεταστεί η αρχική απόφαση που παρέχει την δυνατότητα να ψηφίζει κάποιος και την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα ο Γ. Σούρλας έλαβε από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ευχαριστήρια επιστολή για την προ ημερών πρωτοβουλία του να πραγματοποιηθεί στο Βόλο συνάντηση στελεχών του κόμματος και να εκδοθεί πρόταση-ψήφισμα για τη διασφάλιση της ενότητας του κόμματος και την έξοδο από την κρίση.

Επίσης σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του κόμματος Κ. Καραμανλή εξέθεσε ειδικότερα τις δικές του σκέψεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και κατέθεσε τις προτάσεις του για την πορεία της παράταξης.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1