Προεκλογικά

8/10/2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Φίλες, φίλοι,

Ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες εκλογές εξέδωσε την ετυμηγορία του η οποία είναι απόλυτα σεβαστή από όλους.

Νιώθω την ανάγκη, αυτή την ώρα, να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω θερμά που με την έντονη παρουσία σας και την αγωνιστικότητά σας κατά τον προεκλογικό αγώνα στηρίξατε τη μεγάλη μας παράταξη σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορικής της διαδρομής.

Παράλληλα θα ήθελα να σας εκφράσω και την ευγνωμοσύνη μου γιατί, μέσα στη δίνη της συγκεκριμένης περίστασης, σταθήκατε δίπλα μου δίνοντάς μου με την ψήφο σας τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω για μια ακόμη φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο, πράγμα που δυστυχώς ο ισχύων εκλογικός νόμος μού το στέρησε.

Το προεκλογικό μου σύνθημα «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» αποτελεί προσωπική δέσμευση με κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία τη διαφάνεια, την εντιμότητα και στόχο την ενότητα της παράταξης.

Προσβλέπω και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί η ανασυγκρότηση του κόμματός μας με σταθερό σημείο αναφοράς τη βάση της Νέας Δημοκρατίας που αποτελεί ανεξάντλητη δεξαμενή δύναμης και έμπνευσης.

Θα ήθελα τέλος να σας διαβεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι κοντά σας και θα συνεχίσω, με τον ίδιο τρόπο όπως και μέχρι τώρα, να συνεισφέρω, όπου και όπως μπορώ, σε θέματα που θα αφορούν στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1