Προεκλογικά

2/9/2009

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΣΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού για διενέργεια εκλογών την 4η Οκτωβρίου σηματοδοτεί το ξεκίνημα του αγώνα για κάθε οπαδό του κόμματος. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για μεμψιμοιρίες, αντιρρήσεις και επιφυλάξεις.

Ήρθε η ώρα της μάχης προκειμένου να δοθεί από τον ελληνικό λαό νέα εντολή στην Νέα Δημοκρατία για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιούργησε η διεθνής οικονομική κρίση αλλά και η ανεύθυνη και μικροκομματική στάση της αντιπολίτευσης η οποία ως μόνη επιδίωξη της έχει την κατάληψη της εξουσίας. Συνειδητά οδήγησε την χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο χωρίς καν να λάβει υπόψη της τις οδυνηρές συνέπειες που αυτό συνεπάγεται για την χώρα και τους πολίτες.

Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων των Ελλήνων πολιτών να εμπιστευθούν τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα της χώρας σε μία υπεύθυνη κυβέρνηση που όπως είπε ο Καραμανλής στόχο έχει να ανατάξει την δύσκολή οικονομική κατάσταση που επικρατεί λόγω της διεθνούς κρίσης. να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να πάρει τα ανάλογα μέτρα έστω και οδυνηρά προκειμένου να είναι ωφέλιμη και όχι πρόσκαιρα αρεστή, όπως μέχρι τώρα πολιτεύεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Για μια ακόμη φορά ο Καραμανλής και η παράταξή μας αποδεικνύουν ότι στις επιδιώξεις τους προτάσσουν το εθνικό συμφέρον χωρίς να υπολογίζουν το εθνικό κόστος, κάτι που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη ο Έλληνας πολίτης.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1