Σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων της Ν. Αγχιάλου μίλησε χθες βράδυ ο Γ. Σούρλας, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας.
Εξήρε κατ' αρχήν τη δημιουργική πορεία τους, ιδιαίτερα εκείνων που ήρθαν από τις αλησμόνητες πατρίδες. Τους ευχαρίστησε γιατί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, και είναι πολλές, τον στήριξαν αποφασιστικά.
Αναφέρθηκε στη συνέχεια στα προβλήματα της περιοχής και στις προσπάθειες του για την αντιμετώπισή τους.
Και καταλήγοντας, τόνισε, ότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ανάγκη, από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, να προέλθει αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. για να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις τομές που έχει ξεκινήσει για το καλό της Ελλάδας.
Οι κάτοικοι της Ν. Αγχιάλου ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Γ. Σούρλα γιατί στάθηκε πάντα δίπλα τους και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του βοήθησε στην αντιμετώπιση προβλημάτων τους όπως θέματα κτηνοτρόφων, θέματα γεωργών π.χ. αμυγδαλοπαραγωγοί και ιδιαίτερα τόνισαν το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, της μάστιγας του αιώνα.
Ειδική τέλος αναφορά έγινε για το πολιτικό αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, έργο πνοής το οποίο φέρει τη σφραγίδα του Γ. Σούρλα.
Το έργο αυτό αποτελεί πύλη ανάπτυξης του Νομού και με την προοπτική σύνδεσής του με το δίκτυο του ΟΣΕ, που ήδη μελετάται, ανοίγουν νέοι ορίζοντες για την ευημερία ολόκληρης της περιοχής.
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Γ. ΣΟΥΡΛΑ
Συνεχίζοντας την περιοδεία του ο κ. Σούρλας θα επισκεφθεί: