Προεκλογικά

28-4-2012

Αντώνης Σαμαράς προς Γιώργο Σούρλα:
«Συνέχισε τον αγώνα σου για την κάθαρση»

sourlas-samarasΤην πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Α. Σαμαράς προς το Γ. Σούρλα κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στα πλαίσια της επίσκεψης της Μαγνησίας για το σθεναρό και αποτελεσματικό αγώνα του με σκοπό την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής.

- Με τις αποκαλύψεις σου, τόνισε, στις περιπτώσεις του λαθρεμπορίου και νοθευμένων καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις αποδείξαμε έμπρακτα ότι είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλουμε τη διαφάνεια παντού.

Ο Γ. Σούρλας ευχαρίστησε τον Α. Σαμαρά για τη θέση που του εμπιστεύτηκε που αφορά θέματα διαφάνειας και για τη συνδρομή του στον αγώνα του που διεξάγει κατά της διαφθοράς. Διαβεβαίωσε ακόμη ότι η Γραμματεία της Διαφάνειας του κόμματος, στην οποία προΐσταται, έχει στελεχιακή υποδομή, ενημέρωση και συνεργασία με όλους τους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς για τη διαφάνεια και ότι αυτή είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στον τομέα αυτό του κυβερνητικού έργου που αποτελεί πρωταρχική επιδίωξη της παράταξής μας.

Στη συνέχεια τα νησιά των Β. Σποράδων επισκέφτηκε σήμερα ο Γ. Σούρλας στα πλαίσια της προεκλογικής ανά τον νομό περιοδείας του.

Στις ομιλίες του προς τους κατοίκους της περιοχής αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα των νησιών, των οποίων έχει πλήρη γνώση, για την αντιμετώπιση των οποίων επανειλημμένα και διαχρονικά έχει προβεί σε ενδεδειγμένες ενέργειες. Συγκεκριμένα έκανε λόγο:
- Για την διατήρηση της ισχύουσας συχνότητας των ατμοπλοϊκών δρομολογίων
- Για την μείωση των ναύλων
- Για θέματα που αφορούν στον τουρισμό
- Για θέματα υγειονομικής περίθαλψης
- Για το κτηματολόγιο

Αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα μας της χώρας από εγκληματικά λάθη και παραλείψεις του ΠΑΣΟΚ, όπως επίσημα παραδέχθηκαν στελέχη του, επανέλαβε την πρότασή του να αναζητηθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της πατρίδας μας.

Όσον αφορά στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 ο Γ. Σούρλας επισήμανε:
- Ο καθένας και η καθεμιά γνωρίζει ότι αυτές οι εκλογές θα είναι πολύ διαφορετικές και πολύ διαφορετικά θα πρέπει να είναι και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, όπως: η πίστη στις ηθικές αξίες, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η εμπειρία, η ουσιαστική διάθεση για προσφορά με ήθος και όχι οι δημόσιες υποκριτικές συμπεριφορές.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1