17-4-2013

Επίσκεψη Γ. Σούρλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 

2013-04-17-diafaneia-papoulias


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γ. Σούρλας.
Τον ενημέρωσε για την ολοκλήρωση του Εθνικού Σχεδίου «Διαφάνεια», για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την προσπάθεια που καταβάλλεται για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, καθώς επίσης και για την εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των διεθνών οργανισμών και να προστατεύσουμε το κύρος της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε τα ζητήματα πάταξης της διαφθοράς και προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εθνικό καθήκον άμεσης προτεραιότητας και ζήτησε να συστρατευθούν όλοι προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο κ. Σούρλας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον διαβεβαίωσε ότι με υπεύθυνους σχεδιασμούς, με εκπεφρασμένη βούληση του Πρωθυπουργού και τη συνεργασία όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, θα προχωρήσουμε ακάθεκτοι στην πάταξη των κυκλωμάτων της διαφθοράς και στην εμπέδωση της διαφάνειας. Ακόμη θα αποτρέψουμε φαινόμενα ρατσιστικής βίας και φυλετικού μίσους, που ορισμένοι τα έχουν αναγάγει σε ιδεολογία για πολιτική εκμετάλλευση.

book3x32 «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

 

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1