20/08/2005

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: Πρόεδροι Δημοκρατίας της Ελλάδος και Μολδαβίας
στις Μηλιές στις 9 Οκτωβρίου

 

Τις Μηλιές θα επισκεφθούν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας κ. Βαντιμιρ Βορόνιν, στις 9 Οκτωβρίου 2005, για να παραστούν στις εκδηλώσεις για τον λόγιο και διαφωτιστή Δανιήλ Φιλιππίδη. Εκδηλώσεις στις οποίες περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, η τελετή εναπόθεσης της λάρνακας που μεταφέρθηκε πρόσφατα από το χώρο ταφής του Φιλιππίδη στην Μολδαβία, όπου είχε μεταβεί ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας και ο αντιδήμαρχος Μηλεών κ. Σγαρδώνης.

Ο κ. Σούρλας μετά από συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μηλεών, ανέλαβε να επικοινωνήσει με τους δύο προέδρους και να συντονίσει την επίσκεψή τους.

Για το σκοπό αυτό ο κ. Σούρλας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας κ. Βορόνιν στη Χαλκιδική και τον ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στις Μηλιές καθώς και για την επιθυμία της δημοτικής αρχής να παραστεί σε αυτές.

Ο κ. Βορόνιν αποδέχθηκε την πρόσκληση ενώ μέσω των διπλωματικών γραφείων των δύο προέδρων θα ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες της επίσκεψής τους.

Βόλος  20/08/05

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ:  Πρόεδροι Δημοκρατίας  της Ελλάδος και Μολδαβίας στις Μηλιές στις 9 Οκτωβρίου

                                     

 

 

          Τις Μηλιές θα επισκεφθούν ο Πρόεδρος της  Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας κ. Βαντιμιρ Βορόνιν, στις 9 Οκτωβρίου 2005, για να παραστούν στις εκδηλώσεις για τον λόγιο και διαφωτιστή Δανιήλ  Φιλιππίδη. Εκδηλώσεις στις οποίες περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, η τελετή εναπόθεσης της λάρνακας που μεταφέρθηκε πρόσφατα από το χώρο ταφής του Φιλιππίδη στην Μολδαβία, όπου είχε μεταβεί ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Σούρλας και ο αντιδήμαρχος Μηλεών κ. Σγαρδώνης.

   Ο κ. Σούρλας  μετά από συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μηλεών, ανέλαβε να επικοινωνήσει με τους δύο προέδρους και να συντονίσει την επίσκεψή τους.

   Για το σκοπό αυτό ο κ. Σούρλας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας κ. Βορόνιν στη Χαλκιδική και τον ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στις Μηλιές καθώς και για την επιθυμία της δημοτικής αρχής να παραστεί σε αυτές .

  Ο κ. Βορόνιν αποδέχθηκε την πρόσκληση ενώ μέσω των διπλωματικών γραφείων των δύο προέδρων θα ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες της επίσκεψής τους.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1