21-5-2014

Γ. ΣΟΥΡΛΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ


Ερωτηθείς ο Γ. Σούρλας για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Βόλου και ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια επιλογών των ψηφοφόρων, δήλωσε:

«Δεν είναι η ώρα να αναφερθούμε στα αίτια, τα γεγονότα και τα πρόσωπα που οδήγησαν τον συνδυασμό για το Δήμο Βόλου που είχε τη στήριξη της Ν.Δ. στα χαμηλότερα ποσοστά από της ιδρύσεώς της, άλλωστε είναι γνωστοί οι πρωταγωνιστές και οι επιδιώξεις τους.

Αυτό που προέχει τώρα είναι να απευθύνουμε προσκλητήριο συμμετοχής ενότητας και αγωνιστικότητας εν όψει των ευρωεκλογών της προσεχούς Κυριακής για να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική και την πολιτική σταθερότητα που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς».

Ως προς τα κριτήρια επιλογής ο Γ. Σούρλας, τόνισε:

«Είναι ευκαιρία οι εκλογές αυτές να αποτελέσουν αφετηρία για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει οι πολίτες να επιλέξουν τους εκπροσώπους με αυστηρά, αντικειμενικά και όχι ρουσφετολογικά και άλλα προσωπικά κριτήρια.

Να ψηφίσουν εκείνους που έχουν καταξιωθεί με την πετυχημένη επαγγελματική τους σταδιοδρομία και έχουν διακριθεί για το ήθος, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και τα καθαρά χέρια.

Μόνο έτσι μπορούμε να πατάξουμε τα φαινόμενα της διαφθοράς που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία και στην εθνική ταπείνωση και να εμπεδώσουμε τη διαφάνεια που είναι το μεγάλο ζητούμενο και απαιτούμενο για να υπάρξει προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα».

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1