sourlas-agriaΑπό τον Κουτσόγιωργα στον Τσουκάτο και από εκεί στον Άκη Τσοχατζόπουλο

Προεκλογική ομιλία στην Αγριά Βόλου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, πρώην υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής αλλά και νυν ειδικός σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για θέματα διαφάνειας, Γιώργος Σούρλας.

Μέσα σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου και πολιτικών του φίλων, ο Γιώργος Σούρλας αναφέρθηκε στην κρισιμότητα αλλά και στην ιδιαιτερότητα των εκλογών τις 6ης Μαΐου, ζητώντας αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να της δοθεί η δυνατότητα να κάνει όσα μπορεί για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Ο Γιώργος Σούρλας, από την Αγριά, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του ΠΑΣΟΚ,  χρησιμοποιώντας βαρύς χαρακτηρισμούς εναντίον ιστορικών στελεχών του Κινήματος, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή, από τον Κουτσόγιωργο στον Τσουκάτο και από εκεί στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

 

 

tube4

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1