25-4-2012

Προτάσεις τουριστικής ανάπτυξης σήμερα στην Αγριά

Ο Γ. Σούρλας κατά την ομιλία που πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 8.00 μμ στο ξενοδοχείο VALIS στην Αγριά, θα συζητήσει με τους παρευρισκόμενους τα προβλήματα της περιοχής και θα αναφερθεί μεταξύ άλλων και στις προτάσεις για την ανάπτυξή της μέσα από τον Τουρισμό.

Η δέσμευση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τον τουρισμό είναι το άνοιγμα σε προγράμματα αύξησης του Τουρισμού και της παραθεριστικής κατοικίας αλλά και φορολογικές διευκολύνσεις για όσους ξένους παραμένουν στη χώρα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όσες χώρες έκαναν τέτοια προγράμματα κέρδισαν πολλά σε ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και φορολογικά έσοδα.

Παράλληλα και στον πολιτιστικό τουρισμό θα αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα ιδιαίτερα η νεανική και με αξιοποίηση από τα υπάρχοντα κονδύλια του ΕΣΠΑ και τη συμβολή του επιμελητηρίου, θα δημιουργηθούν και υποδομές όπως η διευκόλυνση της πρόσβασης μέσω οδικών αξόνων, σιδηροδρομικών μέσων, θαλασσίων οδών αλλά και από αέρος.

Ο Γ. Σούρλας θα αναφερθεί και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή καθώς είναι κρίμα να έχουμε μοναδικές φυσικές ομορφιές που δεν έχουν αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε.

Αλλά έχουμε στην περιοχή μας και πολλούς άλλους ανεπανάληπτους ιστορικούς και αρχαιολογικούς θησαυρούς που θα μπορούσαν να κάνουν το Βόλο και την Αγριά μοναδικό πόλο έλξης στην Ελλάδα και στον κόσμο. Κι όμως δεν τα έχουμε αξιοποιήσει παρά ελάχιστα

 

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1