16/08/2008

Πρόταση Γ. Σούρλα για έκθεση της Αργούς στον κεντρικό προβλήτα

 

Να εξεταστούν οι δυνατότητες έκθεσης της Αργούς στις εγκαταστάσεις του κεντρικού προβλήτα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Αυτό πρότεινε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας στον Δήμαρχο του Βόλου και στον πρόεδρο του Οργανισμού.
Πρόκειται για ένα χώρο που μπορεί να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα και μάλιστα με τις λιγότερες δαπάνες.

Παρέχονται όλες οι εγγυήσεις ασφάλειας αφού εκεί βρίσκονται οι Λιμενικές Αρχές, είναι εύκολη η προσπέλαση για κάθε επισκέπτη και μάλιστα χωρίς να απομακρύνονται από το κέντρο της πόλης.

Ακόμη με τις απαιτούμενες υποδομές όπως είναι μια αίθουσα ενημέρωσης με τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα μπορεί να καταστεί ένα σημαντικό εκθεσιακό κέντρο για το Βόλο και την ευρύτερη περιοχή.

Επειδή η Αργώ έφθασε ήδη στο Βόλο και επιτακτική προβάλλει η ανάγκη τοποθέτησής της, ο κ. Σούρλας πρότεινε να συγκληθεί άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος στο οποίο άλλωστε συμμετέχουν ο Δήμαρχος Αλέκος Βούλγαρης και ο πρώην Δήμαρχος Κυριάκος Μήτρου.

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1