18-02-2017


Γ. ΣοΥρλας: Για την Μ.Ε.Θ. του ΝοσοκομεΙου Βόλου


Ο Γ. Σούρλας σχετικά με την απόφαση για την βελτίωση συνθηκών λειτουργίας της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, δήλωσε:

   «Αξιέπαινη είναι η απόφαση για την επιχάλκωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου. Πρόκειται για ένα τεχνικό έργο, που θα συντελέσει στην περαιτέρω βελτίωση συνθηκών νοσηλείας με την προστασία των ασθενών, από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

  Έρχεται να συμβάλλει στο σημαντικό έργο που επιτελεί το προσωπικό της μονάδος, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα με αίσθημα ευθύνης, επιστημονική κατάρτιση και ικανοποιητικά αποτελέσματα όπως προκύπτει από στατιστικά στοιχεία και από τον απόηχο των νοσηλευθέντων και των συγγενών τους.

  Πρόκειται για μια πορεία, που ικανοποιεί και τις δικές μου προσδοκίες, όταν ως Υπουργός Υγείας το 1992, αποφάσισα την ίδρυση και λειτουργία της Μονάδος. Και μάλιστα της πρώτης όχι μόνο στη Θεσσαλία, αλλά σε ολόκληρη την περιφέρεια.

  Θέλω να πιστεύω, όσοι τότε μεμψιμοιρούσαν και αντιδρούσαν ορισμένοι μάλιστα με δριμύτητα όταν ανακοίνωσα την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου, να έχουν σήμερα μεταμεληθεί.

  Να έχουν αντιληφθεί αυτοί και όλοι μας να κατανοήσουμε ότι σε ζητήματα κοινωνικού χαρακτήρα και ιδιαίτερα υποδομών υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δεν υπάρχει περιθώριο για μεμψιμοιρίες και άλλες σκοπιμότητες».

 

FacebookTwitter

01-9999ff

footer1